Op dinsdag 27 september staat de algemene ledenvergadering gepland. Hier bespreken we wat we het afgelopen seizoen hebben gedaan en kijken we vooruit naar het komende seizoen. De ledenvergadering zal in de gymzaal aan de Spoorlaan gehouden worden vanaf 20:30.

Op dinsdag 4 oktober mag iedereen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de turnles! Zo kunnen de leden laten zien wat voor een leuke sport turnen is. Hopelijk kunnen we veel vriendjes en vriendinnetjes verwelkomen op deze speciale les!

Op dinsdag 25 oktober gaan de turnlessen niet door in verband met de herfstvakantie. We wensen jullie een fijne vakantie en zien jullie graag weer bij de volgende les op 1 november!

Op dinsdag 22 november hebben we een speciale pietenles, die helemaal in het teken staat van de sinterklaasviering. Neem vooral veel goede zin mee, dan gaan we er een mooie les van maken!

Op dinsdag 27 december en 3 januari gaan de turnlessen niet door in verband met de kerstvakantie. We wensen jullie prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Graag zien we jullie weer bij de volgende les op 10 januari 2023!