Afsluiting seizoen 2020-2021

Afgelopen zondag hebben we het seizoen afgesloten met een mooie middag vol leuke activiteiten! Zo kwam Pascal van PassiePassie langs voor een workshop Rope skipping en zijn er verschillende piramides gemaakt in de Acro les.

Helaas hebben we bij de seizoensafsluiting ook afscheid moeten nemen van bestuurslid Hanneke en trainster Miranda. Jullie inzet wordt zeer gewaardeerd en we vinden het jammer om jullie te zien gaan!

Turnclub Heeze wenst iedereen alvast een fijne zomervakantie en we zien jullie graag weer terug bij de eerste les van het nieuwe seizoen op 14 september!

Afscheid oud bestuursleden

Afgelopen dinsdag hebben oud bestuursleden Frank en Henk afscheid genomen van de leden tijdens de training. Iedereen kreeg iets lekkers mee naar huis.

Als bedankje hebben Frank en Henk een aandenken gekregen met foto’s van alle groepen.

Frank en Henk, namens de leden, het bestuur en de trainers, heel erg bedankt voor jullie inzet en alle gezellige jaren!

Turnseizoen 2019-2020 afgesloten

HEEZE – Het turnseizoen 2019-2020 zit erop. Een bijzonder seizoen kunnen we wel stellen. Als binnensport vereniging hadden de Corona maatregelen een grote impact. Trainingen maar ook wedstrijden en activiteiten konden niet meer doorgaan. Toen het buiten sporten weer mocht zijn ze door de inzet van het bestuur maar vooral trainsters en trainer buiten gaan trainen. Dit had natuurlijk impact op de trainingen en ook de geldende Coronamaatregelen maakten het niet altijd even gemakkelijk. Maar het is hen gelukt en het plezier was er niet minder om. Daarmee hebben de turn(st)er(s) toch nog een bijna volledig seizoen met plezier kunnen werken aan hun sportieve prestaties en groei.

Op dinsdag 7 juli hebben ze met een laatste ‘training’ het seizoen afgesloten. Hierbij konden de turnsters en turnsters zich met hartenlust uitleven op het Mastermind spel uitgezet door de trainsters en trainer. Een spel waarbij denkvermogen en turncapaciteiten werden uitgedaagd. Het feest was compleet met een ijskoude versnapering van bIcecycle waar Amber kundig de lekkere ijsjes voor hen schepte. 

”We bedanken onze trainsters Lianne, Resy en Miranda en trainer Wil voor hun tomeloze inzet dit seizoen. Ze kregen, naast de oprechte bedankjes en waardering van de ouders maar vooral turnsters en turner, vanuit het bestuur een passende verrassing dat hopelijk goed gaat smaken tijdens een warme zomer.

Ook een grote dank gaat uit naar Korfbalvereniging Eymerick die het ons mogelijk maakte om buiten onze trainingen te mogen vervolgen. Fijn dat Heezer verenigingen elkaar zo ondersteunen.

Denk je dat turnen ook iets voor jou is dan kan je altijd vrijblijvend een paar trainingen meedoen. We turnen iedere dinsdag in de sporthal aan de Spoorlaan in Heeze. De training voor de recreatie 1 begint om 17:15, de recreatie 2 om 18:15 en voor onze plussers 19:15. We starten weer op 8 september hopende op een volwaardig seizoen.”

Aanmelden kan met een mailtje naar turnclubheeze@outlook.com.

Dit bericht komt van heeze-leende24.nl.

Turnuitje met afscheid ‘clubicoon’ Evelien Slaats

HEEZE – Zondag 1 juli sloot Turnclub Heeze het seizoen af met een uitje naar turnhal de Vijfkamp in Eindhoven. Daar hebben onze turnstertjes zich naar hartenlust kunnen uitleven op alle turnfaciliteiten die daar aanwezig waren. Ondanks het warme weer was er een goede opkomst en de ranja en cakejes maakten het feest compleet. 

Dit was ook de dag dat turnclub Heeze afscheid heeft genomen van haar hoofdtrainster Evelien Slaats.

Evelien is bijna 20 jaar actief geweest binnen de vereniging en we kunnen hier dus spreken van een clubicoon. Evelien trainde jarenlang de selectie van de turnclub. Met succes, want alhoewel de selectie maar relatief weinig trainingsuren maakt, werden er op diverse turnkampioenschappen fantastische resultaten behaald. Evelien was ook de drijvende kracht achter allerlei evenementen die zij geïntroduceerd en vaak ook georganiseerd heeft. Verder werd Evelien geloofd om haar tomeloze inzet, creativiteit, turninzicht maar vooral haar positieve en fijne omgang met de turn(st)ertjes. Met recht kan gezegd worden dat Evelien het gezicht was van Turnclub Heeze.

Het hoogtepunt was wel het cadeau, gemaakt door Lianne, waar alle turnstertjes een bijdrage aan geleverd hadden en de afsluitende groepsknuffel van Evelien met alle turnstertjes. Vele kadootjes vielen haar daarna nog ter deel van de turnstertjes. Wat zal ze gemist gaan worden.

Evelien ontzettend bedankt voor je jarenlange betrokkenheid en tomeloze inzet !

Turnclub Heeze is nog steeds opzoek naar jong turntalent. Mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden via de website: www.turnclubheeze.nl. De trainingen zijn op dinsdagavond in de sporthal aan de Spoorlaan. We starten weer in september na de vakantie.

Ook zijn vrijwilligers altijd welkom, zeker om de trainingen en uitvoeringen mee te faciliteren.

Dit bericht komt van heeze-leende24.nl.