Lesaanbod

Recreatie groep 1  (Dinsdag 17:10 – 18:10)

Tijdens dit blok wordt er aan de leeftijds groepen van 6-9 jaar les gegeven. Afhankelijk van de leeftijd en kunnen van het kind wordt bepaald of er doorgestroomd kan worden naar de volgende groep.

De training wordt begeleid door de ervaren trainers Lianne, Wil en Mackenzie.

Recreatie groep 2 (Dinsdag 18:15 – 19:15)

Tijdens dit blok wordt er aan de leeftijds groep van 9 jaar en ouder les gegeven. Afhankelijk van de leeftijd en kunnen van het kind wordt bepaald of er doorgestroomd kan worden naar de plus groep.

De training wordt begeleid door de ervaren trainers Lianne, Resy en Mackenzie.

Plus groep (Dinsdag 19:15 – 20:30)

Turnclub heeft een plus-groep voor de turn(st)ers die meer aan kunnen en extra inzet willen geven. Tijdens deze training is er extra begeleiding aanwezig om de kinderen zo veel mogelijk te kunnen ondersteunen en uitdagen.

De selectie wordt begeleid door de ervaren trainers Lianne en Tessa.

Voor alle groepen geldt dat iedereen individueel wordt begeleid op zijn/haar eigen niveau.

Heb je interesse?
Neem contact op met turnclubheeze@outlook.com en kom gezellig een keer meedoen! (Je mag 3 proeflessen volgen).

Onze lessen worden gegeven in de sporthal aan de Spoorlaan 11, te Heeze.
(Tijdens schoolvakanties is er geen turnen.)